logo-BB-upstairs-zonder-www

foto-naas-logo
Aan de rand van het Drents-Friese Wold en niet ver van natuurgebied "De Weerribben" staat in het buitengebied van Oosterstreek onze boerderij uit omstreeks 1920 omgeven door bomen en een prachtige tuin met vijver waar privacy, rust en ruimte voor u gegarandeerd zijn.

Het is goed toeven in Bed & Breakfast " Upstairs" aan de Oosterseveldweg 22 in Oosterstreek.

Recensies Bed & Breakfast Upstairs

Wij vinden uw ervaring belangrijk.

 

Reacties  

#4 Aldert en Els 05-07-2020 06:24
Het is een heerlijk thuiskomen. 2 jaar geleden hebben we ook een nachtje bij Bart en Els geslapen en toen we hebben van hun fantastische ontbijt in de tuin mogen genieten. Dit jaar vanwege het weer helaas binnen in de prachtige aparte living beneden. Slapen doe je op de 1ste verdieping in het lekkerste bed van Friesland, dit is wel heel persoonlijk, maar we hebben het zo ervaren na een weekje rondtoeren in Nederland. Zoek je rust en een heerlijk onderkomen dan raden we je Upstairs graag aan
#3 stanley winnik 12-07-2017 07:55
een paar heerlijke dagen in de omgeving doorgebracht. En dan een zeer warm welkom in 'Upstairs'. Hartelijke ontvangst , prima verzorging, voortdurende aandacht. Mooie , rustige omgeving. Enfin, een B&B zoals het hoort. Alleen maar complimenten!
#2 Familie Broek 20-05-2015 08:41
We hebben echt een heerlijk weekend gehad. Een heerlijk huis op een heerlijke plek bewoond door zeer lieve en gastvrije mensen. Ook onze zoon van 7 voelde zich er erg thuis. Er is rust ruimte en comfort en je wordt echt in de watten gelegd. Er kan veel in overleg en je hebt echt een vakantie gevoel met erg veel ruimte. Het zit ook op een mooie plek waar je, als je dat wilt, veel dingen kan ondernemen. Zelf hebben we gekozen voor rust en genieten. Als we in de gelegenheid zijn gaan we hier graag nog een keer naar toe!
#1 Ron de Vos 07-03-2014 14:04
Een prachtige boerderij met heel veel rust en ruimte. Slaapruimten en de gasten-living op de begane grond zijn geweldig. Ook het heerlijke ontbijt in de ruime woonkeuken dat wij van Els geserveerd kregen, was zeer gevarieerd en smaakte uitstekend. Er heerst een gezellige sfeer en je hebt er echt het gevoel dat je welkom bent. In de omgeving is genoeg te doen en als je van golfen houdt, biedt de golfclub Havelte voldoende uitdaging om een ochtend of een middag sportief in de natuur bezig te zijn. Zou je ook eens een hengeltje willen uitgooien dan kan je op een steenworp afstand terecht in de forellenvijver.

Kortom: een aanrader voor mensen die van natuur en een rustige omgeving houden.
Wij hebben al weer gereserveerd dit jaar!

Plaats reactie

Beveiligingscode
Vernieuwen